Dupa mega-succesul mondial inregistrat cu hit-ul „Toca-Toca”, ce se afla inca in topurile din anumite tari, a sosit momentul ca Tudor si Dan de la Fly Project sa lanseze un nou single, „Like A Star”, ce vine la „pachet” cu un super-videoclip. Sunteti curiosi sa aflati mai multe despre noul lor single / videoclip? In cadrul unui interviu, baietii ne-au povestit mai multe detalii despre noul lor HIT.

Noul an incepe cu sperante, planuri si promisiuni. Ce asteptari au baietii de la Fly Project de la noul an si ce si-au propus neaparat sa bifeze aflati din randurile de mai jos:

Cum se numeste noua piesa si cum a aparut ea?

FLY PROJECT: Like A Star este o productie a echipei noastre de la FLY RECORDS. Este un single foarte asteptat, am primit sute de mesaje zilnic cu intrebarea cand lansam, dar programul incarcat si faptul ca Toca Toca este inca in topurile din anumite tari ne-au facut sa mai intarziem putin cu lansarea.

Cu cine ati lucrat la videoclip si unde l-ati filmat?

FLY PROJECT: Suntem constanti, am filmat cu regizorul Alex Ceausu, cu care ne simtim foarte bine pentru ca ne cunoastem foarte bine reciproc. Stim fiecare ce vrea celalalt. Am filmat in Bucuresti, intr-un studio, dar am avut niste decoruri la care s-a lucrat destul de mult, pentru ca au fost constuite si s-a dorit ideea de transparenta, asa ca a fost un adevarat tur de forta constructia si montajul lor in locatie.

Cine este personajul principal din clip, unde ati gasit-o?

FLY PROJECT: Este un model international, care a venit la filmare direct de la Hong Kong si cu care absolut toata echipa s-a inteles foarte bine, a inteles rolul, i-a placut si vedem cu totii rezultatul.

Ce va doriti voua, in noul an?

FLY PROJECT: Sa se auda muzica noastra si in locurile unde nu am ajuns pana acum si sa ajungem sa ne vedem fanii din toate colturile lumii.

Ce nu ati vrea sa mai repetati in noul an?

FLY PROJECT: Evident greselile pe care le-am facut, nimeni nu este perfect si pe parcursul vietii acumulam experienta si actionam diferit.

Daca ar fi sa trageti o linie, care e invatatura?

FLY PROJECT: Nu cred ca e numai una…fiecare invata, asa cum am spus, din experientele prin care trece. Nu exista o invatatura comuna singulara pentru noul an.

FM.RO: Care e cuvantul care rezuma cel mai bine?

FLY PROJECT: STABILITATE – a fost un an in care ne-a mers bine pe toate planurile, de la profesional pana la cel personal. Am stabilit multe lucruri, am facut pasi importanti pentru fiecare dintre noi.

Dar cuvantul de ordine pentru acest an, asa cum vedeti voi acum anul ce vine, care e?

FLY PROJECT: Muzica.

E vreun loc in care sperati sa ajungeti in noul an?

FLY PROJECT: Nu avem un loc la care visam, avem posibilitatea sa calatorim oriunde dorim, insa avem in plan sa ajungem sa cantam peste tot in lume, oriunde avem fani si inca nu am ajuns.

Spuneti-ne doua puncte de pe lista cu „lucruri de facut in noul an″…

FLY PROJECT: Hituri, hituri, hituri… am spus 3.