Uniunea Europeana, mai comunista ca Rusia si China.

Gerard Depardieu a primit oficial cetațenia rusa, acum 18 ore, dupa ce și-a aruncat pașaportul francez in obrazul primului ministru.

Scandalul Gerard Depardieu a fost umflat chiar de socialiști. Ei l-au facut “penibil”, ei au provocat protestul altor actori (Catherine Deneuve), care s-au solidarizat cu Depardieu, si tot ei au provocat oferta lui Vladimir Putin: Gerard, te enerveaza aștia, cu taxele idioate pentru bogați? Vino la noi, in Rusia!

Ce-i enerveaza pe socialiști, de fac spume la gura? Faptul ca cineva poate sa scape de taxele…”lor”. Si nu un oareșicare!

Cand Bernard Arnault, proprietarul imperiului Louis Vuitton si cel mai bogat om din Europa, a renunțat la cetațenia franceza (tot ca sa scape de taxa de 75% pe avere), nu s-a facut atata scandal. Deși Franța pierdea mult mai mulți bani, decat in cazul lui Gerard Depardieu. De ce?

Pentru ca plecarea lui Depardieu din Franța i-a lovit pe socialiști, fix unde ii durea mai tare: in imagine. Nu e o simpla emigrare fiscala: e un protest impotriva taxelor si a politicii stupide de protecție sociala. E un mesaj catre patronii din intreaga lume:

De ajuns! E timpul sa taiem ghearele guvernelor! Nu noi trebuie sa concuram pentru bunavoința lor: ci ei trebuie sa concureze pentru banii noștri!

Practic, Gerard Depardieu a oficializat GREVA FISCALA globala. Iar Putin il susține!

Gerard Depardieu a devenit un drapel.

De proști ce sunt, socialiștii si-au taiat singuri craca de sub picioare. Daca taceau din gura, tot scandalul s-ar fi stins in aceeași zi. Dar sa-l injuri in public pe un actor iubit in intreaga lume, pentru ca nu vrea sa-ti dea ție bani, e o tampenie (tipic socialista!).

Iar o tampenie si mai mare, este sa-i dai ocazia lui Vladimir Putin sa-si faca reclama gratis. Sa le spuna investitorilor de pe tot globul: lasați-i pe nebunii aștia, cu taxele si cu sindicatele lor! Veniți in Rusia, ca aștia sunt adevarații comuniști, nu noi! La noi puteți sa faceți afaceri!

Vladimir Putin lovește astfel nu doar in socialistul Francois Hollande. Ci si in socialistul Barack Obama, care numai asta viseaza: mariri de taxe si de cheltuieli. In timp ce firmele americane fug in masa, in Asia!

Criza desființeaza democrația!

Ce nu ințeleg socialiștii?

Ca voința poporului nu mai conteaza: banii conteaza! Vrea poporul taxe, pensii, pomeni? Ei si? Uite ca eu n-am chef sa le dau! Ce-mi faci? Ca banii se pot muta in ce tara vor ei! Ca statele au ajuns sa concureze pentru oamenii de afaceri, pentru curajul si pentru mintea lor!

Bataia pe investitori a inceput! Doar socialiștii nu-si dau seama!

Liderii politici inteligenți nu mai pierd vremea prin conferințe sclifosite, la Bruxelles. Ci vorbesc direct patronilor.

Liderii politici inteligenți si-au dat seama ca cel mai bun lucru pe care il pot face in timp de criza este…publicitate pentru tara lor.

In secolul 21, asta vor fi politicienii: niște simpli agenți publicitari. Ca de condus, economia se conduce singura. Firmele n-au nevoie de sfaturile idioate ale politicienilor, ca sa faca bani: au nevoie doar sa fie lasate in pace! Au nevoie de paradisuri fiscale.

Criza este un razboi economic. O cursa pe viața si pe moarte.

Si sunt destule tari care au intrat deja in cursa: Rusia, China, Polonia, Hong Kong, Singapore, Malaiezia, Marea Britanie, Turcia, Bulgaria. Aceste tari profita de pe urma crizei, in loc sa piarda. Cand toata economia se va stabiliza si situația se va limpezi, veți descoperi ca ele sunt undeva sus. Si ca v-au luat toți banii!

In timp ce tari ca Franța, Romania, Spania, Grecia, se mulțumesc sa mearga cu turma (daca am tocat banii firmelor pana acum, de ce sa nu tocam si in continuare?). Victor Ponta chiar a zis: ce s-o intampla cu Europa, o sa se intample si cu noi! Uitand ca Europa, deja, nici nu mai exista: deja s-a imparțit in oameni profitabili si oameni morți. In invingatori și invinși.

Așa ca Gerard Depardieu va rade in nas, in timp turma voastra behaie fericita spre prapastie.