„Aveti incredere ca sunt nevinovat, timpul va dovedi ca tot ce am spus eu este adevarat, oricare dintre dumneavoastra poate fi in aceasta situatie. De votul dumneavoastra depind cariera si soarta mea ca om. Dragi colegi, va rog din suflet sa analizati aceasta situatie omeneste sau chiar dumnezeieste, asa cum ne invata domnul Hristos, cand ne spune <>. Va mulțumesc, Doamne ajuta! Sunt un om integru, cinstit, care a muncit alaturi de familie. Nu am incalcat niciodata dispozițiile legale. Nu cred ca ridicarea imunitații și arestarea preventiva sunt mijloace de aflare a adevarului.”

Asa grait-a penalul cu imunitate! Nu-i e rusine! Nu va e rusine, mai, profitori deasupra legii! Scrie in Constitutie ca nimeni nu e mai presus de lege, dar voi faceti ceva pe ea, pe noi si, mai nou, iata, si pe sfanta Biblie! Cum sa-l invoci tu pe Iisus in apararea ta si impotriva trimisilor sai pe pamant in materie de judecata terestra – magistratii!?

Nu exista blasfemie mai mare decat sa iei numele Domnului in pustiu – mare pacat, dupa cum scrie la Cartea Sfanta! – si sa-l folosesti ca scut impotriva justitiei. Asa cum Dumnezeu judeca in Ceruri, necredinciosilor, la fel si-a desemnat El supusii sa judece faptele pamantene cu mijloace (legi) din aceste taramuri. Judecatorii au menirea asta divina, data de Dumnezeu insusi, ca tot ce e lucrare omeneasca de la El e, spun sfintele scripturi. Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin instrumentele create de ei – legile, stie orice credincios de buna-credinta, necredinciosilor.

Iar legea n-o aplica nimeni altcineva decat cine-i imputernicit s-o faca: magistratul.

Pai, atunci? Ce ne tot aburiti cu „ancheta merge mai departe”? Pai daca merge, sa mearga asa cum merge pentru orice mirean: cu decizia instantei, nu a parlamentului. Un judecator e indrituit sa decida daca un ins, parlamentar sau simplu cetatean, trebuie sa mearga la zdup sau nu. Nu o masa de penali grabiti sa-si fereasca burtile doldora de stramtoarea zabrelelor.

Cica „Nu cred ca ridicarea imunitații și arestarea preventiva sunt mijloace de aflare a adevarului”. Asta-i gogoasa lui Titi Holban,  holba-s-ar satana la el! Auzi, ne spune ca e important ce crede el, nu ce spune legea. Legea legilor, Constitutia, ea conteaza, holbatule! Si ea spune clar: „Nimeni nu-i mai presus de lege”. De ce vrei tu sa fii calare peste toti si peste toate? Cine esti, tu, mai, Holbane, sa ne razi in nas cu atata nerusinare? Si cine sunteti voi, mai, penali cu patalama de parlamentar, sa ne omorati legea noastra si a lui Dumnezeu insusi, pacatosii pacatosilor?

Iar premierul vostru ce ne ofera? Un spalat pe maini, ca un veritabil Pilat din Ponta: „Eu am votat pentru”, zice Victor Ponta. Aha! Deci „ei” sunt de vina, cei care au votat. Si cine sunt „ei”, ca sa stim si noi pe cine expediem in iad? A, pai nu se poate sti, ca a fost vot secret. Am inteles. Ce va mai distrati voi pe seama noastra! Va doare-n Biblie de Dumnezeu, daramite de legi.

Ne serviti zilnic doar fumigene cat fundul iadului, despre interlopi care se chinuie sa-l vare pe Basescu in scandaluri periculoase, despre ce mai pune la cale haremul lui Tariceanu sau cum mai lupta Ponta-„purul” cu baronii din partid. Dupa ce ne faceti franjuri cu toate spurcaciunile astea, va retrageti in laboratoarele voastre malefice si puneti la cale Martea Neagra, alte operatiuni de posedare a justitiei independente sau noi si ultrabanoase afaceri pentru Dan Voiculescu si soldatii sai credinciosi platiti gras din Averea Diavolului (mersi, Dan Badea pentru cartea ta de capatai!).

O tot tineti asa cu jocul vostru murdar, in ciuda MCV si a tuturor democratiilor care-si fac cruce cat Casa Poporului la vederea unei astfel de blasfemii precum cea petrecuta azi la parlament. Dar, ce sa faceti, daca sunteti multi, iar noi putini…Si merge, inca va merge, de ce n-ati face-o, nu? Cata vreme e prostime garla, manipulare asijderea, televiziuni conectate la sursele raului, iar opozitia e frate cu dracul si voteaza pe neve impotriva arestarii, asa e, de ce n-ati profita?

Ok, putem intelege orice, inclusiv cinismul vostru absolut si abisal. Dar totul pana la Dumnezeu, mai, pacatosilor! Lasati-L in pace pe El! N-are nicio legatura cu nenorocirile voastre, girate inclusiv de Biserica prin tacerea intunecata intr-un caz precum cel de azi, la doi pasi de Dealul Mitropoliei. Faceti tot ce vreti, dar nu-L amestecati pe El! Nu de alta, dar nu realizati ce va asteapta dupa ce scapati de justitia pamanteana. Cu noi ati rezolvat-o iar, e simplu. Dar judecata Lui, acolo sus, unde votul vostru nu mai face doua parale, e cu totul alta. Nu va bateti joc de ea de pe acum, ca nici nu stiti ce pierdeti castigand acum prin inselarea justitiei. El nu triseaza. Judeca drept. Fara imunitate. Stiti voi, oare, ce-ati facut, cu Cristos pre lege calcand, astazi, in parlamentul lui Titi Holban?