Președintele Franței, scuipat in fața de Gerard Depardieu.

Mișcarea anti-taxe a devenit globala. Si are acum si eroii ei.

Dupa ce socialistul Francois Hollande a pus taxa de 75% pe avere, a inceput revolta. Cum se revolta capitaliștii? Pai nu in strada, ca nu sunt niște coate goale: ci iți taie, elegant, robinetul cu bani. Iar tu, stat, ramai in faliment.

Primul care a renunțat la cetațenia franceza a fost Bernard Arnault (proprietarul imperiului Louis Vuitton), cel mai bogat european.

Al doilea e un mare actor: Gerard Depardieu. Amandoi au ales cetațenia belgiana.

Socialiștii; spume la gura: “tradatorilor! Nu va iubiți tara!”

Premierul socialist Jean-Marc Ayrault:

Mi se pare patetic sa mergi peste granița, doar pentru a evita sa platești taxe.

Gerard Depardieu:

Patetic? Ai spus patetic? Ei bine, asta-i patetic? Mereu mi-am platit taxele, indiferent de rata lor, sub toate guvernele aflate la putere. Filmele istorice in care am jucat demonstreaza iubirea mea pentru Franța. Din pacate, nu mai am nimic de facut aici, dar voi continua sa iubesc francezii și publicul cu care am impartașit atatea emoții. Va dau inapoi pașaportul și cardul de securitate sociala. Nu mai suntem din aceeași țara. Eu sunt un adevarat european, un cetațean al lumii, dupa cum m-a invațat tatal meu. Am platit 145 de milioane de euro in taxe in 45 de ani, am oferit locuri de munca la 80 de oameni și nu sunt aici sa ma plang, dar refuz cuvantul patetic. Cine ești tu sa ma judeci atat de aspru, domnule Ayrault?

Si știți care-i culmea amuzamentului? Ca Depardieu a fost toata viața…socialist! Si ca a votat cu Francois Hollande! Hahahaha….

Socialiștii iși pun singuri pistolul la cap si apasa pe tragaci!

(Orice legatura cu “sinuciderea” lui Adrian Nastase este pur intamplatoare). Acum, fara gluma: socialiștii chiar iși distrug propriii susținatori. Cum? Prin imbecilitatea lor:

Sa pui taxe pe avere 75%, cand tara ta e disperata dupa investitori, este o imbecilitate. Sa obligi companiile europene sa creasca preturile, cand ele deja nu mai sunt competitive si chinezii le iau toți clienții, este o imbecilitate. Sa ingreunezi concedierile, in timpul celei mai grave crize economice mondiale (mai grava ca cea din 1929), este o imbecilitate.

De fapt, e mai mult decat o imbecilitate: este dovada ca tu, ca politician, ești rupt complet de realitatea economica a tarii in care traiești. Si ca iți conduci poporul spre prapastie.

Nu știți care-i realitatea? Uite aici realitatea!

In primele 10 luni din 2012, au plecat din Romania 4.681 de firme cu capital strain. Capital social pierdut: aproape 500 de milioane de euro.

In schimb, au venit in Romania 5.179 de firme (deci mai multe), dar cu un capital social de numai…23 de milioane de euro. Praful de pe toba!

Ce firme au mai plecat in 2012? ING, UniCredit ( brokeraj), Real, Mechel, Interex, Burger King, Sprider Stores, Kiabi.

Francois Hollande, idolul lui Victor Ponta.

Acum cateva saptamani, seful PSD dadea vesel din coada, pe langa președintele Franței. Si declara ca va urma si el aceeași politica: taxe pe avere…taxe pe afaceri…sa simta solidaritatea sociala, mama lor de exploatatori!

Cand am auzit asemenea enormitați, eu m-am bucurat! Pentru ca, la fel ca si Depardieu, eu mi-am pus banii la adapost in strainatate (si nu de acum: ci inca din 2009). Așa ca, de la mine, statul roman o sa ia o ditamai galeata cu flit.

In schimb, or sa fie loviți fix putinii fraieri, care iși mai platesc cuminți taxele. Si care, vrand-nevrand, or sa-si ia zborul spre alte tari mai…calde (din punct de vedere fiscal): Bulgaria, Polonia, Monaco, Seychelles, Gibraltar, Cipru etc. etc.

De bou ce e, statul roman declanșeaza greva fiscala cu mana lui!

In loc sa taie taxele si cheltuielile statului, Traian Basescu le-a marit. Rezultatul? In trei ani, economia romaneasca s-a prabușit, si la fel si Basescu: de la 60% popularitate, a ajuns pe la 10%.

Ce face Ponta acum? Fix același lucru: in loc sa taie taxele si cheltuielile statului, el le marește. Iar popularitatea lui Ponta e doar 30%. Deci e ușor de calculat in cat timp se va prabuși USL-ul: regula de trei simpla!

Așa ca: fii socialist, Ponta! Cat mai mult si cat mai repede. Eu te susțin! Hahahaha….