Bravo, Viktor Orban! Rade-i pe bolșevici!

Bunurile Partidului Socialist vor fi confiscate, iar ei vor fi declarați o organizație criminala si scoși in afara legii. Partidul premierului maghiar Viktor Orban (FIDESZ) a prezentat saptamana aceasta un proiect de lege care face responsabil Partidul Socialist Ungar (PSU) de toate crimele facute de comuniști impotriva poporului maghiar. Responsabilitatea urmeaza sa fie inscrisa chiar in noua Constituție a tarii.

In special, socialiștii vor plati colectiv pentru represiunea sangeroasa din 1956 cand, cu ajutorul tancurilor sovietice, au revenit la putere, dupa ce fusesera alungați de catre maghiari. Comuniștii au executat atunci mii de oameni, iar alte sute de mii au fost siliți sa ia calea exilului.

Autorii proiectului de lege se justifica simplu: socialiștii de azi s-au prezentat chiar ei drept moștenitorii si continuatorii vechilor comuniști. Ca moștenitori, au revendicat toata averea comuniștilor: sedii, hoteluri de partid, case de vacanta, conturi in banci, mașini de lux. Si chiar le-au obținut! Dar daca ești moștenitor cand e vorba de bani, atunci raspunzi si cand e vorba de crimele cu care au fost stranși acei bani.

Socialiștii ungari au depus o moțiune de neincredere in Guvern.

Bineințeles, bolșevicii au sarit in sus. Si nu numai in Ungaria: in toata Europa, plesnesc insulte si amenințari la adresa lui Viktor Orban. In special in Franța: rozalii occidentali nu vor sa accepte ideea ca socialismul a omorat oameni cat a fost la putere, dupa cum refuza sa accepte si vina pentru criza economica pe care au provocat-o prin cheltuielile lor demente si protecția sociala aberanta.

Dar mai ales, se tem sa nu fie trași la raspundere pentru faptele lor. Numai ca de ce ti-e teama, nu scapi!

Credeați ca s-a uitat si s-a iertat, bolșevicilor? Nu s-a uitat nimic!

Anul trecut, un asemenea proiect de lege ar fi fost de neimaginat! In Europa sociala, cu un Parlament European dominat de socialiști, o asemenea inițiativa ar fi fost inabușita din start. Viktor Orban ar fi fost presat sa-si dea demisia si alungat de la putere.

Dar Europa s-a schimbat. Uniunea Europeana nu mai e ce-a fost. A trecut doar un an, dar prabușirea statului social se face cu o viteza greu de imaginat. Pentru socialiști au venit vremuri negre: si e abia inceputul! Credeți ca scoaterea lor in ilegalitate si aruncarea lor in pușcarii e o masura dura? Va inșelați! 2012 va fi mult mai dur ca 2011. Iar 2013 va fi mai dur ca 2012.

“Joaca” abia acum incepe!

Romania e in aceeași situație!

Comuniștii romani sunt vinovați nu doar pentru lagarele din 1950 si pentru deținuții politici: ci mai ales pentru ce au facut Romaniei in ultimii 20 de ani. Poporul roman le-a dat șansa sa-si spele pacatele: in schimb, ei l-au jefuit și si-au batut joc de țara.

Si nici macar ultimii 20 de ani nu au fost cei mai distrugatori pentru Romania: ci mai ales ultimii 4 ani. 2008, 2009, 2010, 2011: deciziile populiste luate in acești ani de gașca PDL-PNL-PSD au subminat economia naționala si au distrus șansele de revenire a tarii. In Ungaria, macar exista un partid de dreapta: in Romania, toate partidele sunt comuniste!

Romania are acum aproape 100 de miliarde de euro datorie, un sector bugetar umflat peste orice limita si un sector privat nimicit: cum sa mai iasa din criza? Romanii au in fata o viața de suferințe cumplite. Pentru ei criza nu va dura 10 ani, cum a spus cancelarul Angela Merkel: ci zeci de ani! N-are rost sa ne mai amețim cu vorbe: Romania este definitiv rupta de restul Europei si va ramane pentru totdeauna o țara inapoiata și salbatica. Iar vinovat nu e tot poporul, la gramada: ci cateva sute de oameni, care au avut putere de decizie si au folosit-o doar in interesul lor. Lista e ușor de facut.

O singura moarte e o pedeapsa prea mica pentru o asemenea crima impotriva economiei naționale. Politicienii care au guvernat intre 2008-2011 merita omorați, inviați si apoi omorați din nou. Si din nou! Si din nou!

Pana cand or sa simta si ei iadul care-i așteapta pe romani in anii ce vin.